Njihu me një Badoo të ri

Njerëz në të gjithë botën na janë bashkuar tashmë!
 • 350milion

  Mesazhe të dërguara në ditë
 • 377milion

  Përdorues të regjistruar
 • 60milion

  Përdorues aktivë në muaj
 • 300mijë

  Regjistrime në ditë
Këtu në Badoo ne besojmë se ekziston një njeri special për secilin. Ne jemi bërë rrjeti më i madh social i njohjeve të reja në botë sepse kemi krijuar mjetet më të mira për të lidhur njerëzit.
Vitet e shumta të eksperiencës na kanë dhënë informacione shumë të vlefshme e përvojë që na ndihmojnë në zgjidhjen e sfidave të mëdha në hapësirën e njohjeve të reja, sidomos çështjet lidhur me privatësinë, mbrojtjen dhe sigurinë. Kjo na ka mundësuar që të jemi përpara të tjerëve dhe të fokusohemi në inovacion, duke shpikur shumë nga karakteristikat standarte sot, si kombinimi sipas vendndodhjes.
Po rritemi shumë shpejt, dhe duam të na bashkohesh edhe ti
U dërgua me sukses
Gabim, ju lutemi provoni përsëri